De drijvende kracht achter CarCollect.

Elke dag, gedreven door innovatie, maken we ons platform krachtiger. De focus waarin mensen centraal staan in de ontwikkeling onderscheidt ons in de moderne automotive wereld. Door helder te denken en de juiste technologieën brengen we vraag en aanbod op een steeds intelligentere manier bij elkaar.

Simpel, Transparant & Innovatief.

Dat is waar we van houden. Waarom zullen we het moeilijker maken? Innovatie biedt ons alles wat nodig is om het voor ons en onze gebruikers zo gemakkelijk mogelijk te maken.
Daarom gaan wij verder waar andere stoppen.

2010

Er was eens…

Een frustratie over het remarketingproces. Waarom moet dit zo lastig zijn? Waarom is er zoveel handmatig werk in het proces? Wat missen mensen in het huidige proces?

Vanuit die frustratie is het idee geboren het anders te gaan willen doen. Na onderzoek in combinatie met jarenlange ervaring van onze experts is in 2010 CarCollect geboren. De nieuwe standaard voor het verhandelingsproces. Gedreven door eenvoud en innovatie.

2012

De eerste klanten.

Een spannend moment om nooit te vergeten. Na 2 jaar ontwikkelen was het zover! De eerste gebruikers sloten zich aan en zijn inmiddels uitgegroeid tot ware ambassadeurs. Zij waren de allereerste die handel met elkaar konden voeren, zonder dat wij in de transactie zitten.

Het volledige remarketingproces van occasions is samengebracht op één online B2B-platform. En vanuit een groeiend aantal gebruikers konden wij direct aan de slag met het continu verbeteren van het platform.

2016

De toekomst op zijn kop zetten.

Met een team gedreven door innovatie en prestatie. Een team dat wil handelen zonder opgelegde handelsgrenzen. Naar mate het aantal gebruikers en transacties bleven groeien en groeien. Groeide ons geloof in onze visie: vanuit de motivatie van de klant door ontwikkelen met oog voor menselijk handelen en gebruiksvriendelijkheid. Niet innoveren om te innoveren. Innoveren om het dagelijks werk echt beter en vooral leuker te maken.

2018

En het team groeide verder.

Net als het aantal transacties en gebruikers. Steeds meer gedreven specialisten sloten zich aan bij het team van CarCollect. De kwaliteit van het platform groeide met ons mee. De creativiteit en innovatie binnen de organisatie wordt gevoed door de feedback van onze klanten. En nog steeds werken we iedere dag met veel passie aan de automotive wereld van morgen.

Nu

En we zijn nog lang niet klaar.

CarCollect is gebouwd op een ijzersterk technologisch fundament en intelligente datasets. Alles staat in het teken van snelheid, transparantie en gemak. En dat werkt niet alleen vandaag, ook voor morgen. En de dag erna. Want we kijken altijd waar het beter kan voor onze klanten!

Join the future of car trading!

En ervaar elke dag wat het betekent om onderdeel te zijn van innovatief denken. Bij CarCollect bieden we volop mogelijkheden om jouw talenten te ontplooien. Sterker nog, bij ons staat de persoonlijke ontwikkeling op de allereerste plaats.

Jij bent gedreven.
Wij hebben werk voor je.

Stuur nu gelijk een open sollicitatie.
Dan nemen wij snel contact met je op!